El Pont Penjant d’Amposta renova l’enllumenat

Les noves llums s’obriran el dissabte 4 de desembre a les 18h, coincidint també amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc i amb un petit acte al carrer del Pont

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Després de mesos a les foques, el Pont Penjant d’Amposta tornarà a tenir il·luminació aquest dissabte 4 de desembre. I és que ha acabat ja la primera fase de renovació de l’enllumenat, que ha permès solucionar els problemes que generava la instal·lació elèctrica deficient que tenia el pont.

Així, aquests darrers mesos, l’Ajuntament d’Amposta ha canviat tot el cablejat del Pont Penjant i ha substituït els 80 focus de 200 watts cadascun per 44 focus de 45 watts de potència cadascun per il·luminar les pilastres i el cablejat del pont. Quedarà pendent, però, la il·luminació de la passarel·la, que es farà en una segona fase i que també està previst que incorpori la possibilitat d’il·luminar en diferents colors.

 “Amb aquesta nova il·luminació, a més de donar solucions al problema d’enllumenat, també fa la instal·lació eficient, reduint substancialment el consum energètic, ja que a més de reduir a la meitat els focus, també se’n redueix la potència a menys d’una quarta part”, explica l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.

La nova il·luminació de les pilastres i els cables que sostenen el Pont s’estrenarà el proper dissabte 4 de desembre a les 18h. coincidint amb l’encesa de l’enllumenat de Nadal.