Amposta encomana part dels serveis del Centre de Tecnificació a l’empresa pública Amposta Serveis Municipals

El ple extraordinari celebrat aquest divendres 7 d’agost al matí ho ha aprovat per unanimitat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El ple extraordinari celebrat aquest divendres 7 d’agost al matí ha aprovat, per unanimitat, encomanar part dels serveis del Centre de Tecnificació Esportiva Terres de l’Ebre a l’empresa pública Amposta Serveis Municipals. Així, s’ha aprovat fer l’encàrrec de prestar els serveis de preparador/a físic, tutor/a, tècnics/es esportives d’atletisme, handbol esgrima, rem i natació, i consergeria, en diferents percentatges de jornada laboral en funció de les necessitats que té el Centre de Tecnificació Esportiva.

Aquesta encomana de serveis s’ha fet per un valor anual de prop de 159.000 euros, que serviran per fer front al cost de les nòmines i seguretat social dels i les professionals contractats.

“L’empresa pública té un estat financer estable, a tancament de juliol tenia 100.000 euros de cashflow i això ens dona la tranquil·litat per poder agafar el nou servei”, ha explicat l’alcalde, Adam Tomàs, tot posant èmfasi amb que aquesta contractació “regularitza una situació irregular en la contractació de professionals, i els ofereix estabilitat laboral”. “Tenim un Centre de Tecnificació Esportiva de referència i el dotem d’una estructura perquè continuï creixent i encarar nous reptes de futur”, explica l’alcalde.