Amposta inverteix 30.000 euros en les ajudes a l’emprenedoria

Són unes ajudes perquè els emprenedors i autònoms puguin fer front a despeses diverses com la gestoria, les quotes d’autònom o els rebuts del lloguer

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament d’Amposta destina 30.000 euros del pressupost del 2023 per ajudar a aquelles persones desocupades del municipi d’Amposta que han engegat o que engeguin un projecte d’autoocupació entre l’1 d’abril de 2022 i el 31 de març de 2023. Els ajuts es poden sol·licitar fins a l’1 d’abril d’enguany.

 

Es tracta d’unes ajudes de l’àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Ajuntament d’Amposta impulsades perquè els emprenedors i autònoms puguin fer front a despeses diverses per la implantació d’un negoci com la gestoria, les quotes d’autònom o els rebuts del lloguer, entre d’altres.

 

“Són unes ajudes que vam crear l’any 2017 quan vam entregar un total de 9.000 euros i des de llavors hem anat incrementant fins als 30.000 euros del 2023”, assenyala l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.

 

Aquests ajuts, que es poden sol·licitar emplenant l’imprès que es pot trobar a la pàgina web de l’Ajuntament d’Amposta, van dirigits a persones que trobant-se en situació d’atur i estiguin empadronades a Amposta que s’hagin donat d’alta d’autònoms entre l’1 d’abril de 2022 i el 31 de març de 2023 com a: treballadors i treballadores autònomes (empresaris i empresàries individuals, socis CB i SCP), noves persones sòcies de cooperatives de treball associat amb alta al RETA.