Trialsport ofereix a l’Ajuntament de Vic els èxits esportius de la temporada

Durant l’acte es va fer entrega de les insígnies dl consistori als esportistes i entrenadors

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Ahir a la tarda la Sala de la Columna de l’Ajuntament de Vic va acollir la rebuda del Trialsport Club Esportiu Osona. L’alcaldessa de Vic, Anna Erra, va ser l’encarregada de presidir l’acte en què el club va oferir els èxits esportius de la temporada a l’Ajuntament: Martí Riera, campió del món junior i campió d’Espanya júnior de trial; Eloi Palau, bronze al campionat del Món en categoria masculina d’elit de trial; Alba Riera, campiona d’Espanya infantil en categoria femenina de trial; i Ton Rusiñol, plata al campionat d’Espanya en categoria cadet masculina en descens.

Erra va reivindicar l’esport de la ciutat i la comarca, així com el talent vigatà. En aquest sentit, va recordar la importància de l’esforç i la perseverança per aconseguir èxits. L’alcaldessa es va dirigir al jovent explicant-los que a la vida no tot són èxits, i que cal estar preparats pels fracassos, “però si us esforceu i seguiu demostrant aquesta valentia, segur que aconseguireu molts més títols”.

En el transcurs de l’acte es va distingir amb una insígnia de la ciutat als esportistes: Martí Riera, Eloi Palau, Alba Riera i Ton Rusiñol. Per altra banda, es va fer un reconeixement als entrenadors del club: Martí Aran, Jordi Araque, Marc Codina i Eloi Palau per la feina feta i la professionalitat amb l’equip.

El regidor d’Esports, Titi Roca, va subratllar la bona feina feta pel club, treballant des dels més petits fins als més grans sense perdre l’essència i les ganes. “Seguiu posant la mirada en l’esport treballant amb la ciutat i per la ciutat. Des de l’Ajuntament hi som i hi serem perquè entre tots aconseguim la ciutat saludable i esportiva que volem”.

La rebuda institucional a l’Ajuntament també va comptar amb la presència del director de Trialsport Club Esportiu Osona, Dani Parramon, a qui se li va fer entrega de l’Estudiant de Vic. Parramon, va remarcar el talent del club i les ganes de seguir treballant. “Sou l’exemple de l’esforç i la constància, i avui es demostra”.