La programació de tardor dels Centres Cívics recupera la presencialitat

El 6 de setembre s’obriran les inscripcions a la cinquantena d’activitats que s’oferiran de setembre a desembre

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La nova programació de tardor dels Centres Cívics de Vic recupera la presencialitat, després d’una temporada d’hivern majoritàriament digital. El programa ofereix una cinquantena d’activitats en format presencial, de setembre a desembre, tot i que manté algunes activitats en línia i algunes xerrades en format híbrid. La programació està pensada principalment en format tallers presencials de 5 o 10 sessions i també monogràfics.

A partir del dilluns 6 de setembre a les 4 de la tarda s’obrirà el període d’inscripcions per apuntar-se a totes les activitats. Les inscripcions es poden fer en línia al web centrescivics.vic.cat, on hi ha la informació ampliada de cada activitat, i presencialment: del 6 (16h) al 17 de setembre, de 10 del matí a 1 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre a qualsevol centre cívic. A partir del 20 de setembre les inscripcions es podran fer en l’horari habitual d’atenció (de 16 h a 20 h).

Programació compromesa amb el medi ambient

El programa de tardor dels CCVic s’afegeix a la campanya ‘Suma’t al Zero‘, amb activitats incloses a la campanya contra el malbaratament alimentari i la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Tota la informació es pot consultar al web centrescivics.vic.cat.

Pel que fa als continguts, els tallers i monogràfics segueixen les línies temàtiques de cada Centre Cívic. Al Centre Cívic Santa Anna, la programació estarà orientada a la música i la tecnologia; al Centre Cívic Serra-de-Senferm, a la salut i al benestar; al Centre Cívic Plaça d’Osona, a l’artesania i les manualitats; al Centre Cívic La Guixa, a la dansa, la natura i els esports; al Centre Cívic El Montseny, a la cuina; i al Centre Cívic Can Pau Raba, al teatre, la llengua i la comunicació.