Comença el període d’inscripcions per participar en la Cavalcada de Reis 2022 a Vic

La 78a cavalcada tornarà a la ciutat el proper 5 de gener i l’edat mínima per poder-hi participar és de 9 anys

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament dVic torna a obrir avui el període d’inscripcions per participar en la propera Cavalcada de Reis fins que se n’exhaureixin les places. Per participar-hi cal tenir 9 anys o més i reservar una plaça a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Vic, seguint tots els passos que s’hi indiquen.

Les places s’adjudiquen per ordre d’inscripció. En cas que en el grup on es vulgui participar estigui ple, es pot intentar inscriure’s en un altre grup on quedin places o restar en llista d’espera.

Les persones menors de 18 anys hauran de presentar l’autorització signada pel pare, mare o tutor legal acompanyada d’una fotocòpia del DNI de la persona que signi.

Per a qualsevol dubte podeu trucar al 93 889 17 67 o adreçar-vos al Vicjove on s’ajudarà a fer les inscripcions presencialment en horari d’obertura. Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

La Cavalcada de Reis de Vic és possible gràcies a la participació de nombroses persones que s’inscriuen gràcies a aquesta crida ciutadana. Des de l’Ajuntament es recorda que la quitxalla, jovent o persones adultes que acompanyen els reis Melcior, Gaspar i Baltasar podran fer-ho com a teiers, abanderats, tamborers o en d’altres taques d’una de les Cavalcades més tradicionals i emblemàtiques del país.