Dimecres, 17 d'abril de 2024
És notícia

Petit Cine Club projecta aquest diumenge la pel·lícula “Gordon i Paddy”

Avatar photo

La projecció es farà a les 11.30 a l’Auditori Plana de l’Om

Amb la voluntat de crear nous públics cinèfils i oferir l’hàbit de poder gaudir del cinema en família aquest estiu es va reprendre la nova temporada del Petit Cine Club que inclou les projeccions de primavera anul·lades durant l’estat d’alarma.

 

El passat 31 d’agost es va projectar “La malvada guineu ferotge”, amb una assistència de 55 espectadors.  La popera projecció és “Gordon i Paddy” i tindrà lloc aquest diumenge 27 de setembre,  a les 11.30 h a l’ Auditori Plana de l’Om.

 

És una pel·lícula sueca (2017), dirigida per Linda Hambäck, amb una durada de 62 minuts, i recomanada per infants a partir de 5 anys amb el següent argument:

 

El cap de policia del bosc Gordon està a punt de retirar-se i ha de trobar un nou assistent. Paddy, una ratolineta intel·ligent,  sembla ser la candidata adequada. Junts han de resoldre l’últim cas de Gordon: el misteri de les glans desaparegudes de l’esquirol. Una pel·lícula sobre l’amistat entre generacions, l’intercanvi de coneixements i la importància de no fer cas de les conclusions massa ràpides.

 

L’entrada val 3 euros i es poden adquirir anticipadament a www.kursaal.cat, a les taquilles del Kursaal (matins de dimarts a dissabte d’11 a 13 h i  tardes de dimarts a diumenge de 18 h a 21 h) o 30 minuts abans de la projecció a l’Auditori Plana de l’Om.

 

La resta de programació, mensual, s’anunciarà properament i  es projectarà els dissabtes a les 18 h al Casal de les Escodines i els diumenges a les 11.30 h a l’Auditori Plana de l’Om.

 

El Casal de les Escodines (C/ St. Bartomeu, 50) acull les pel·lícules destinades als infants més petits, a partir de 3 anys. Les projeccions són gratuïtes  i cal inscriure’s una setmana abans, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 21 h i dissabtes, de 10 a 14 h o al telèfon 938725454.

 

A l’Auditori Plana de l’Om (Plana de l’Om, 5) s’hi acullen les pel·lícules per a infants a partir de 5 anys,  les entrades tenen un cost de 3 € i es poden adquirir anticipadament a https://www.kursaal.cat/informacio/venda-d-entrades o taquilles del Kursaal i 30 minuts abans a les  taquilles de l’Auditori Plana de l’Om.

 

On es pot trobar més informació de la programació?

El programa imprès de la temporada de tardor, per compliment de les mesures sanitàries de prevenció de la Covid-19, no s’imprimirà en paper.

Es trobaran cartells de cadascuna de les pel·lícules que es projectaran a:

–       http://www.lapuntador.cat

–       http://www.facebook.com/petitcineclub

–       http://www.cineclubmanresa.cat

–       http://www.imaginat.cat

–       http://manresacultura.cat

 

El valor afegit de Petit Cine Club

La filosofia de Petit Cine Club és la d’oferir un cinema proper, educatiu i compartit en família. Són pel·lícules que estimulen la  sensibilitat estètica, l’educació emocional, i la transmissió en valors socials i culturals.

Mesures higièniques

Totes les propostes del Petit Cine Club es realitzaran seguint els protocols d’ aforaments i separacions  indicades en cada moment per les autoritats sanitàries en relació a la prevenció de la Covid-19. Cal utilitzar mascareta, es disposarà de gel hidroalcohòlic als espais de projecció i el sistema de venta d’entrades ja inclou la separacions estipulades entre unitats familiars diferents.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Policia Local deté cinc persones implicades en atracaments i robatoris

Notícia següent

L’Ajuntament i les entitats andaluses impulsaran les seves activitats a la ciutadania

Notícies relacionades