Manresa homenatja la veïna centenària Concepció Vilaseca Parera

Aloy Guàrdia li va lliurar ahir un obsequi i un ram de flors en nom del consistori municipal

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’alcalde de Manresa en funcions, Marc Aloy Guàrdia, va visitar ahir a la tarda Concepció Vilaseca Parera per felicitar-la pels seus cent anys i li va lliurar un ram de flors i un obsequi en nom de l’Ajuntament, una visita celebrada a dependències del teatre Kursaal en la qual l’àvia centenària va comptar amb la presència de familiars i amics que no es van voler perdre aquesta celebració tan especial.

Concepció Vilaseca Parera va néixer 7 de juny de 1923 a Guàrdia Pilosa, petit nucli de població que depèn administrativament de Pujalt (Anoia). Ha tingut dos fills i una filla, dos nets i una besneta.  Durant la seva vida laboral va treballar de pagesa de jove a Rajadell. Més tard va venir a viure a Manresa i va fer de modista (pantalonera) i, finalment, de cuinera al Centre Hospitalari, on es va jubilar.

 

La cuina, el ball i el cant coral i fer excursions amb les seves amigues han estat algunes de les seves grans aficions al llarg de la seva vida. Actualment, es dedica a la lectura, a fer petites passejades acompanyada i mirar la televisió.