Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

L’Ajuntament de Manresa inverteix més de 200.000 euros en millores al cementiri

Avatar photo

Són intervencions dutes a terme en els darrers tres anys, que han inclòs treballs de reparació, sanejament, pintat i manteniment, entre d’altres

L’Ajuntament de Manresa, a través de la regidoria de Qualitat Urbana, Via Pública i Ciutat Intel·ligent, ha dut a terme els darrers anys diverses actuacions de millora al cementiri municipal, per un import total de 216.970 euros, que han consistit en treballs de reparació, sanejament, manteniment i pintat de diferents elements, a més a més de l’adquisició i renovació de vehicles i escales.

La principal inversió (124.274 euros) s’ha dut a terme en actuacions sobre edificis. Aquest capítol inclou intervencions com els treballs d’impermeabilització de les cobertes dels pavellons de Santa Agnès, Sant Ferran i Sant Pau; la reconstrucció de pilars dels pavellons de Sant Joan i Sant Maurici; la millora del paviment de l’accés principal al recinte; la creació de l’Arbre dels Records; el sanejament del panteó dels Bombers; i la millora de la façana principal de l’edifici, entre d’altres. També cal destacar la reparació i millora dels lavabos públics, amb 38.350 euros d’inversió.

D’altra banda, s’ha adquirit un nou vehicle plataforma elèctric, per un import de 60.924 euros, i també tres escales d’accés als nínxols (per un cost total de 8.322 euros). Per acabar, s’han destinat 23.450 euros per actuacions en espais comuns com el repintat de papereres, la substitució de bancs per seure, el subministrament i estesa de material granular als camins, el manteniment de façanes dels carrers interiors, i la reparació del paviment d’accés al pavelló de Sant Maurici.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Balaguer realitzarà la reparació del Pati del Patufet i en millorarà l’accés

Notícia següent

5 detinguts i un punt de venda de drogues desmantellat a Barcelona

Notícies relacionades