“La Gaspar” d’Igualada rep una subvenció per a innovació digital

El Govern espanyol farà una inversió de 200.000 € en l'escola d'art municipal

La regidora d’Ensenyament d’Igualada, Patrícia Illa, acompanyada de la directora i subdirectora de l’escola La Gaspar, Raquel Camacho i Esther Comenge ha anunciat la inversió de 200.000 € per part del Govern de l’Estat per a l’escola d’art La Gaspar dins dels Pressupostos Generals de l’Estat. Aquesta  subvenció permetrà tirar endavant diversos projectes d’innovació digital i pedagògica a l’escola.

Illa ha destacat l’aposta clau de la ciutat d’Igualada “a escala formativa en l’àmbit universitari i també en l’àmbit de la formació professionalitzadora que es dona a La Gaspar”. Illa ha posat l’accent en el Grau Superior de Gràfica Audiovisual que “va iniciar-se al curs passat i que està tenint molt bons resultats”.

Raquel Camacho, directora de La Gaspar, s’ha mostrat molt satisfeta amb aquesta nova inversió “que premia l’aposta de l’escola cap a una formació diferenciadora, amb innovació digital i pedagògica que permet que alguns dels graus, com és el cas del disseny en pell, puguin ser un reclam en l’àmbit internacional per alumnes de fora”.