Junts per Manresa lamenta ”la falsedat, l’opacitat i l’actitud d’Aloy i ERC”

L’única raó per mantenir a l’alcaldia el Sr. Aloy era el nostre compromís i responsabilitat per garantir als ciutadans que vetllaríem perquè la ciutat no entrés en una espiral encara més greu de desencerts, afirmen Junts per Manresa

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Junts per Manresa ha emès un comunicat on lamenta la deslleialtat, la falsedat, l’opacitat i l’actitud deshonesta que mostra el Sr. Marc Aloy i ERC Manresa, pactant amb el PSC a l’esquena de Junts.

Tal com avança el diari Regió7, ERC i PSC tenen converses molt avançades per pactar un govern a la ciutat de Manresa.

Al comunicat, els juntaires fan palès el seu malestar per aquest gest que consideren deslleial per part del Sr. Aloy en plena negociació. Tanmateix, des de Junts per Manresa, afirmen que si el pacte amb el PSC es confirma, aquest serà contrari a la voluntat que va expressar Esquerra Republicana.

A més, lamenten que ”hagi estat el Sr Aloy qui finalment hagi trencat el pont i no el Sr. Bacardit”. Manresa no s’ho mereix, afirmen.

En un llarg comunicat, els juntaires expliquen que ”A partir del resultat electoral va començar el procés de contactes per tractar la  governabilitat de la ciutat. JxM ja va anunciar des del primer moment que la seva opció  era buscar un acord amb ERC i en el primer contacte entre els dos caps de llista, el  Sr. Aloy va proposar un pacte entre les dues forces. D’aquí n’havia de sortir un acord de governabilitat, sòlid, honest i transparent que garantís el bon desenvolupament dels projectes iniciats i compromesos, que  prioritzés les grans urgències que té la ciutat i que iniciés una nova etapa de canvi com a resposta als resultats electorals i a les demandes ciutadanes.”

Així mateix, Junts per Manresa i ERC havien tingut un parell de reunions, la primera per ”posar les bases per a la negociació” i la segona trobada per ”proposar un sumari sobre el procés i els temes a tractar”. La tercera reunió havia de celebrar-se ahir dijous, però tal com expliquen els de la formació de Ramon Bacardit ”ERC ha decidit unilateralment anul·lar la trobada” i convocar una assemblea per ”explicar el pacte de govern amb el PSC, que en cap cas sumaria majoria absoluta, tot i això, Impulsem Manresa ja s’ha mostrat partidari a facilitar el suport necessari per arribar a la majoria al plenari manresà.

Finalment, el comunicat diu que ”Junts per Manresa vol expressar als manresans el seu compromís i fermesa en seguir treballant perquè sigui possible redreçar aviat la prosperitat i  l’orgull dels ciutadans”.