Igualada obre el termini per presentar projectes pels pressupostos ‘Joves Impuls’

Es poden enviar propostes fins al 24 de febrer

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament d’Igualada ha obert, per vuitè any consecutiu, el termini de presentació de projectes als Pressupostos Participatius “Joves IMPULS 2023” amb l’objectiu principal de promoure la participació dels i les joves de 16 a 30 anys del municipi. Els pressupostos participatius són un mitjà de corresponsabilització que permet la participació dels joves en la gestió del pressupost municipal, ja que poden proposar, debatre i decidir sobre el destí de 15.000€ disponibles del pressupost.

Carlota Carner, regidora de Joventut, ha valorat aquest projecte que “dona veu als joves alhora que els permet aprendre a gestionar i a desenvolupar els seus propis projectes, creant una xarxa de treball i consens amb altres joves de la ciutat, compartint experiències i sumant aprenentatges”. Sota el lema: “Per decidir…participa-hi!”, l’assemblea de joves Impuls construeix cada any una agenda d’activitats gratuïtes i obertes a tots els joves de la ciutat amb temàtiques molt diverses que complementen les que s’organitzen des del departament de Joventut. Es poden enviar propostes fins al 24 de febrer al web Igualadajove.cat/impuls. Aquests han de ser sense ànim de lucre, amb un cost màxim de 1500€, inclusius, sostenibles i legals.

Carner ha destacat que en aquests vuit anys de projecte Impuls, els joves de la ciutat “han tirat endavant més de 80 projectes diversos que han esdevingut un punt de trobada, diàleg i transformació per a tots ells”.