Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

Igualada ha inaugurat l’Anella Verda amb una caminada solidària

Avatar photo

Hi han participat més de 1200 persones

Més de 1200 persones han participat en la Caminada Solidària que aquest diumenge, 19  de març, ha servit per inaugurar l’Anella Verda de la ciutat d’Igualada. La caminada  organitzada per l’Ajuntament conjuntament amb les entitats Afauria i Dispiera ha servit  per recaptar fons per a les dues entitats. La caminada, que s’ha iniciat a dos quarts de  deu del matí davant l’alberg de Cal Maco, ha permès, per primera vegada, completar el  recorregut de 13km d’aquest circuït, a tocar de la natura, que envolta la ciutat d’Igualada.  L’últim tram que s’ha fet de l’obra ha estat el que uneix les Maioles amb l’Escola Dolors  Martí on s’ha ubicat “El Mirador de la Tossa” que, amb un marc de ferro, perme’t al  caminant fer-se una fotografia a mb la muntanya de la Tossa de Montbui. Davant  d’aquest marc s’hi ha ubicat un suport per col·locar-hi el mòbil i que la fotografia quedi  perfectament enquadrada.  

A la vegada, a les 10 del matí s’ha iniciat una segona caminada, aquesta de 6km, pel  circuït inclusiu de 6km per aquelles persones amb mobilitat reduïda. 

La inscripció de 2€ es destinarà a les entitats organitzadores que van proposar de  realitzar aquesta caminada per dotar d’activitats d’oci i natura els caps de setmana per  aquelles persones joves amb algun tipus de discapacitat. Tots els participants inscrits  han rebut una samarreta commemorativa. 

L’Anella Verda 

El projecte de l’Anella Verda d’Igualada es va iniciar l’any 2013 amb l’objectiu de crear  un recorregut natural que permetés recórrer a peu o amb bicicleta la ciutat i gaudir del  seu entorn. Un recorregut que ha recuperat i integrat la natura a la ciutat, amb espais  tant emblemàtics com les guixeres, que ha valgut diversos premis d’arquitectura i  paisatgisme al projecte, així com també el recorregut al costat del riu Anoia, o del tram  de les Maioles. 

Uns espais que s’han posat en valor, essencials per la salut, benestar físic i mental que  permeten el contacte directe amb la natura caminant i fent salut. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un carterista pispa la pistola a un mosso mentre visitava les falles

Notícia següent

Dues aturades cardíaques durant la Marató de Barcelona

Notícies relacionades