Dilluns, 15 d'abril de 2024
És notícia

Expulsen sis mossos condemnats per una agressió racista al Bages

Avatar photo

El Departament d’Interior ha expulsat del cos dels Mossos d’Esquadra els sis agents condemnats per una agressió racista al Bages, segons ha avançat ‘Nació Digital’ i han confirmat a l’ACN fonts del cos policial. Divendres al vespre, ha afegit la mateixa font, es va rebre l’executòria de la sentència dictada fa prop de quatre mesos i ahir dilluns es va signar el tancament dels expedients disciplinaris. Des d’avui els sis condemnats ja no formen part del cos. SOS Racisme havia criticat la setmana passada que els sis mossos seguissin en actiu gairebé quatre mesos després de la sentència.

La Direcció General de la Policia ja havia dit que expulsaria els condemnats un cop rebés la notificació d’executòria de la sentència. L’entitat es queixava, però, que Interior no hagués actuat tot i haver-ne anunciat l’expulsió del cos hores després que transcendís l’acord de conformitat segons el qual els agents acceptaven els fets, però evitaven la presó.

La secció 21 de l’Audiència de Barcelona va dictar sentència el 21 de setembre pel judici de conformitat celebrat el 18 de setembre contra els sis agents. La sentència va esdevenir ferma en el mateix moment en tractar-se d’un acord de conformitat i es va notificar a les parts el 22 de setembre.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Augmenten els beneficiaris dels ajuts de l’activitat empresarial de Solsona

Notícia següent

S’ampliarà els fons del bo de lloguer per a joves

Notícies relacionades