Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

El Congost acollirà el 18è Cros Escolar Ciutat de Manresa

Avatar photo

Aquest diumenge, la zona esportiva el Congost tornarà a ser un any més l’escenari d’una gran festa de l’atletisme amb la celebració del 18è Cros Escolar Ciutat Manresa. Aquesta prova  és  puntuable per a la Fase Comarcal de Cros dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya i està organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Manresa i el Consell Esportiu del Bages amb la col·laboració del Club Atlètic Manresa i l’Escola Jeroni de Moragas de la Fundació Ampans.

S’esperen participants de tota la comarca i les inscripcions pels infants i adolescents escolaritzats a Manresa és gratuïta. Les últimes inscripcions es poden tramitar fins demà dimecres, 22 de novembre a les 12 hores,  de forma conjunta des del centre d’ensenyament (l’opció recomanada), enviant el full d’inscripció a inscripcions.cebages@gmail.com, o bé de forma individual a través per Internet a www.manresa.cat/inscripcionscrosescolar (recollida del dorsal fins a les 9.15 h del mateix dia del cros); o bé presencialment a la seu del Consell Esportiu del Bages (Ctra. de Sant Joan, s/n – Estadi Atletisme – Manresa). De dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores i dilluns i dimecres de 16.30 a 19.00 hores – 93 872 19 17) .

El seguit de curses, que engegaran a les 9.15 hores, es distribueixen per edat i sexe amb una distància adaptada que va des dels 3.000 m als 200 m, amb sortida i arribada a l’Estadi d’Atletisme. Enguany, degut a unes tasques d’arranjament de l’arbrat de l’estadi, s’ha hagut de modificar el circuit i finalment totes les categories correran sobre un circuit únic de 500 m, el qual l’hauran de fer més o menys cops en funció de distància total a recórrer.

Amb l’escola Jeroni de Moragas d’educació especial es treballa per fer el cros el més inclusiu possible i en aquesta edició els participants amb capacitats diverses correran en la cursa que els hi toqui per edat i sexes, però realitzaran una sortida amb la distància compensada. És a dir, que si a un participant, per categoria d’edat i sexe, li correspon realitzar la cursa sobre la distància de 1.600 m, aquest prendrà la sortida més tard i acabarà fent només els últims 500 metres i arribarà alhora amb la resta de participants de la seva categoria.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nineteen − eight =

Notícia anterior

Constantí commemora el 25N amb la lectura del manifest i un concert-vermut

Notícia següent

Pateix un accident de ciclomotor i acaba detingut

Notícies relacionades