Detenen dos homes per cultivar marihuana en una casa a Cabrera d’Anoia

Els arrestats també tenien 27 transformadors i pantalles de llum per afavorir el creixement de les plantes

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Interior de l'habitatge de Cabrera d'Anoia amb les plantes de marihuana. ACN.
Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 42 i 30 anys i veïns de Barcelona com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Els arrestats tenien 432 plantes de marihuana a l’interior d’una casa de Cabrera d’Anoia (Anoia), així com també 27 transformadors i pantalles de llum per afavorir el creixement de les plantes.
A més, tenien la llum connectada il·legalment. Les detencions són resultat d’una investigació oberta fa uns mesos que va culminar el 15 de desembre amb l’entrada i perquisició a l’interior del domicili. Durant el registre es va detenir un home com a responsable del manteniment de les plantes, tot i que la segona detenció no es va practicar fins el 23 de desembre a Igualada.
Es dona el cas que un dels detinguts va ser arrestat l’any passat per cultivar una altra plantació de marihuana en el mateix immoble. Els arrestats, que tenen antecedents, van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia quan siguin requerits.