Dijous, 25 de juliol de 2024
És notícia

delit, el portal gastronòmic de la Garrotxa, en millora constant i sense parar de créixer

Avatar photo

El portal virtual gastronòmic de la Garrotxa ha millorat el 44% dels seus perfils i ha acumulat més d’11.000 visualitzacions

delit, el portal gastronòmic de la Garrotxa que recull més de 400 productes  agroalimentaris, productors, agrocomerços, establiments de restauració i  experiències gastronòmiques de la Garrotxa, no ha parat de créixer des del seu  llançament en el 2020. En els darrers 6 mesos ha recollit més d’11.000 visites noves,  cosa que equival a una mitjana de 62 usuaris al dia que arriben a la pàgina i s’hi  estan una mitjana d’1 minut i 18 segons. Les tres pàgines més visitades del portal  són les que tenen a veure amb els restaurants de la Garrotxa o llocs on menjar i en  total, aquesta temàtica representa un 28% de les visites. Un 70% dels usuaris  accedeixen al portal a través del telèfon mòbil.  

Internament s’està fent una feina de nodrir el portal i millorar els enllaços entre els  diferents tipus d’establiments agroalimentaris que el formen: s’han millorat el 44%  dels perfils del web. Tot i que en el que s’ha posat més èmfasis és en enxarxar  millor els establiments ja adherits al portal (interconnectant productors amb  comerços i restaurants i viceversa), també s’han introduït altres millores com la  visualització dels comerços que actuen de proveïdors dels restaurants i la  incorporació de dos segells de qualitat nous: el d’Empreses Lingüísticament  Responsables (ELR) i Ramats de Foc (potencia la gestió del risc d’incendis amb  ramats, mitjançant el pasturatge en zones forestals).  

 

L’enxarxament entre establiments és present també fora del portal, ja que en els  darrers mesos s’ha creat un canal de whatsapp que serveix per mantenir informats  de les novetats i millores del portal a tots els establiments que en formen part. 

delit també s’ha fet present al territori a través de les fires de la ciutat d’Olot. L’any  passat, va participar a la desena edició de Fira Orígens amb un estand personalitzat  per comunicar el projecte i sortejar una experiència gastronòmica a la Garrotxa de la mà de Mas la Ferreria i, a la Fira de Sant Lluc d’aquest any que se celebrarà el  14 i 15 d’octubre, tornarà a ser-hi present per seguir sortejant noves i increïbles  experiències gastronòmiques en el marc de l’Espai Tast, al capdamunt del Firal.  

 

Els sortejos i sinergies amb els establiments de delit són els protagonistes del canal  d’Instagram del projecte (@delitgastronomic), que no para de créixer. Les  col·laboracions amb altres plataformes a través de xarxes socials o la redacció de  continguts s’ha fet palpable amb Gastroteca, amb qui l’any passat es va elaborar  una ruta dolça per la Garrotxa que destaca les pastisseries i forns de pa més  emblemàtics de la comarca que formen part de www.delitgastronomic.cat. Per  estar al cas dels sortejos i col·laboracions del projecte es poden seguir les xarxes  socials o entrar a formar part dels més de mil usuaris que reben el butlletí electrònic  al correu, inscrivint-se a través de la web. Entrant a la web en els apartats de blog i  de receptes, hi ha articles i receptes, respectivament, per saber-ho tot dels  establiments i la cuina de la nostra comarca.  

delit és un projecte de l’Agència d’Innovació i desenvolupament de la Garrotxa  (DinàmiG). És el resultat de la feina conjunta entre DinàmiG, Turisme Garrotxa,  ADRINOC, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, el Mercat d’Olot,  l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Comerciants d’Olot, i compta  amb el suport de l’Ajuntament d’Olot, el Fons Social Europeu, el Departament  d’empresa i ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal de la  Garrotxa i el Ministeri de Treball i Economia Social del govern d’Espanya.  

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

fourteen − 3 =

Notícia anterior

La Cobla Marinada enceta la 21a edició del ‘Solsona dona la nota’

Notícia següent

Torredembarra celebrarà la Festa del Quadre del 7 al 16 de juliol

Notícies relacionades