El XIII Concurs de Música de Cambra Higini Anglès reunirà un centenar de participants

  L’Auditori del Palau Bofarull obrirà a tothom les seves portes per seguir les actuacions d’aquest certamen que organitza el Conservatori de Música de la Diputació a Reus

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Un centenar de joves músics participaran dissabte i diumenge, 14 i 15 d’abril, al XIII Concurs de Música de Cambra Higini Anglès, que organitza el Conservatori de Música de la Diputació a Reus. Joves estudiants vinguts de tot Catalunya i de diferents punts de l’Estat prendran part en aquest certamen de referència, que segueix creixent. Un total de 34 formacions concorreran a les quatre categories del concurs: Infantil, Juvenil, Jove i Superior.


  Un concurs de referència entre els certàmens de música de cambra del país
  El certamen, que arriba enguany a la tretzena edició, és un punt de trobada del jove talent musical que reuneix any rere any solistes i formacions musicals per participar en un dels concursos de música de cambra de referència del país. Els membres externs del tribunal encarregats d’avaluar les interpretacions són reconeguts músics i professionals en l’àmbit de l’educació musical.

  A més de la participació d’agrupacions procedents de les  comarques tarragonines, el concurs comptarà amb la presència de formacions de la demarcació de Barcelona, Lleida, Girona i també del País Valencià i el País Basc. Les actuacions de les diferents formacions seran obertes a tot el públic i començaran dissabte, 14 d’abril, a les 10 del matí. La sessió de tarda s’iniciarà a les 16 hores, amb les interpretacions dels grups seleccionats per les finals de les categories Jove i Superior i durant la mateixa es coneixeran els seus guanyadors. Diumenge al matí, tindran lloc les actuacions -i es coneixeran els guanyadors- dels participants de les categories Infantil i Juvenil.

   

  Horaris