Vila-seca acull el concert de Stefano Palatchi

    Divendres, 20 de juliol, a les 21h, l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca acull el segon concert del Daurada Música Festival 2018. Després de l’èxit del primer espectacle, a càrrec del tenor Enea Scala, la soprano Maria Rey-Joly y la pianista Ana Crexells, ara és el torn per Stefano Palatchi.
    Palatchi és el prototip del tenor romànticbelcantistadecimonònic. Aquest artista nascut a Ragusa va estudiar amb la soprano WilmaVernocchi, perfeccionant-se després amb el tenor Fernando Cordeiro Opa, ambqui encara continua treballant.
    El seurepertoricomprènelsgransrols per a tenor d’obres de Rameau, Haydn, Mozart, Mayr, Rossini, Bellini, Donizetti, Halévy, Verdi, Mascagni, Johann Strauss, Ravel i Rota.
    En aquestaocasió, canvia de registre i presenta el seuespectacle; Stefano PALATCHI in Swing, acompanyat per un quintet de músics. L’actuacióestà dirigida a un públicmoltample i heterogeni a qui li agrada gaudir de la bona música en directe. Palatchifa un recorregutpelsgransclàssics del jazz-swing delsmésimportatsautors del gènereamericà, de chansonfrançaiseide jazz italià, com araDukeEllington, George Gershwin, Johnny Mandel, Charles Trenet, Paul Anka o Fred Buscaglione.
    El concert té un caire solidari, ja que part de la recaptació anirà adreçada a l’Asociación Española Contra el Cáncer.