Veïns de Torres Jordi, farts dels pixums de gos

  Alguns veïns s'han queixat de la presència de pixades de gos, així com de les males olors que se'n deriven

  Alguns veïns de la zona Residencial Palau-Torres Jordi han criticat la presència de pixades de gos, així com les males olors que se’n deriven. En aquest entorn residencial, quan els veïns surten de casa, sovint una persistent fortor bufeteja el seu sistema olfactiu. El motiu d’aquesta pudor són els orins de gos, que dia rere dia, esquitxen les cantonades i fanals del barri. Les males olors s’han accentuat també gràcies a l’augment de les temperatures i han arribat a rovellar la part inferior d’alguns fanals.

  Fotografia_Pipi

  Arnau A. N. és un veí de Torres Jordi que pateix diàriament les males olors. “Tots els propietaris de gos tenen clar que han de recollir els excrements de l’animal, però… què passa amb els orins?” comenta el veí, tot assegurant que “no estic dient que vagin a netejar els orins amb una fregona, però potser haurien d’abocar una mica d’aigua perquè no faci tanta pudor”. Segons ens comenta, la seva és una zona on va molta gent a passejar el gos i, tot i que alguns veïns tiren sofre en algunes cantonades per evitar que els gossos orinin, no s’ha aconseguit. “Molts fanals estan rovellats per culpa dels pixums de gos”, assegura Arnau, que afirma que Torres Jordi sempre fa pudor.

  Foto 2

  El president de l’Associació de Veïns Residencial Palau-Torres Jordi, Jordi Salvadó, ha explicat a aquest mitjà que, tot i que sí que són visibles les pixades de gos, ell no ha percebut les males olors ni ha escoltat comentaris al respecte. Així mateix, des de l’associació tampoc s’ha rebut cap protesta pel que fa a les males olors provocades pels orins de gos, tot i que sí que s’han rebut algunes queixes pel gran nombre de gossos que hi ha al barri. “Mai he sentit comentaris sobre les males olors, però si que alguns veïns s’han queixat dels gossos” ha afirmat el president.

  Foto 3