Els usuaris de la Residència Marinada fan la decoració de Nadal de les oficines de Benestar Social

  Cada any, una entitat social diferent s’encarrega de fer aquesta tasca

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Enguany, els usuaris de la Residència Marinada han fet la decoració de Nadal de les oficines de la Regidoria de Benestar Social, ubicades a l’edifici de l’antic hospital. Cada any, una entitat social diferent s’encarrega de fer aquesta tasca. La decoració consisteix en uns estels, uns paquets de regals i altres ornaments, fets pels usuaris, que aquest dilluns, 11 de desembre, han col·locat a l’arbre de Nadal.

  Un arbre de color blanc i amb llums blaves, dissenyat per ells en el seu conjunt. Es tracta d’una activitat manual que forma part del programa d’atenció del centre i que els permet sortir a l’exterior, la qual cosa els agrada molt.

  La Residència Marinada
  Marinada és un servei de titularitat pública de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies la Generalitat de Catalunya, que atén a persones amb disminució psíquica, en règim de residència i també com a centre diürn d’atenció especialitzada. La gestió d’aquests serveis s’atorga per concurs públic i des de l’obertura del Centre l’any 1991 ha recaigut en diferents entitats del Grup Pere Mata, actualment la Fundació Villablanca.