Un miler de voluntaris participaran en el recompte de persones sensellar

    El recompte servirà per obtenir dades qualitatives i quantitatives sobre les persones que pernocten a la via pública

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    S’han tancat les inscripcions de personal voluntari al Recompte 2017, després d’arribar al miler de persones i superar la xifra requerida inicialment, que era de nou-cents voluntaris. El recompte, organitzat per la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar (XAPSLL), servirà per obtenir dades qualitatives i quantitatives sobre les persones que pernocten a la via pública.

    Els 1.000 voluntaris es dividiran en 256 equips coordinats per més de 60 professionals d’entitats de la XAPSLL i del SIS (Servei d’Inserció Social) municipal, que han rebut formació específica durant les darreres setmanes. Abans de sortir a prospectar la ciutat la nit del 17 al 18 de maig, el personal voluntari rebrà una formació en els tretze punts de trobada que hi ha als diferents districtes. Durant el recompte, els voluntaris faran servir una aplicació mòbil i plànols en paper.

    Per tal d’obtenir una radiografia completa de la realitat del sensellarisme a la ciutat, la mateixa nit es comptabilitzaran també les persones que s’allotgen en els diversos equipaments municipals i d’entitats.