Un home assetja noies mentre es masturba al seu cotxe a Camp Clar i Torreforta

  Dues noies han explicat el seu testimoni a aquest mitjà i han corroborat que és el mateix home, ja que en tots dos casos ha seguit el mateix modus operandi

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Un home que circula amb un cotxe blanc -i a plena llum del dia- ha assetjat diverses noies, perseguint-les i exhibint-se mentre es masturbava al seu cotxe. L’individu atura a les joves i les pregunta per “l’Eroski”. És en aquest moment, quan les noies s’apropen, que s’adonen que l’home s’està masturbant. Aquest és el modus operandi que utilitza un individu -d’uns 40 anys aproximadament- que es mou per la zona de la rambla de Ponent entre els barris de Camp Clar i Torreforta. Així ho han posat en coneixement d’aquest mitjà dues de les seves víctimes, una de 28 anys i una altra de 22, però que prefereixen mantenir la seva identitat en l’anonimat per possibles represàlies.

  L’últim cas -el de la noia de 28 anys- va tenir lloc aquest mateix dijous, cap a les 8:50h del matí quan la jove es disposava a anar cap a la feina. Al carrer Gran Canària -perpendicular a la rambla de Ponent- “vaig notar com algú em seguia amb un cotxe”, explica. En girar-se a comprovar-ho, efectivament, un vehicle blanc -probablement un model Golf de la marca Volkswagen- seguia les seves passes. L’home que conduïa li va fer una pregunta per atreure la seva atenció: “Perdona, saps on és l’Eroski?”. En aquell moment, la jove es va adonar que l’individu s’estava masturbant dins el cotxe. Aquest va somriure i la noia, espantada, va marxar. “Estava molt nerviosa i vaig plorar molt”, relata. Posteriorment, la víctima va posar en coneixement de la Guàrdia Urbana els fets, a través d’una trucada al 092. Però, a causa dels nervis del moment, només va poder recordar els números de la matrícula i no les lletres, motiu pel qual des del cos policial van explicar-li que, encara que denunciï “serà difícil poder identificar el vehicle”.

  Per això, ara, la jove ha compartit la seva experiència a través de les xarxes socials amb l’objectiu d’intentar identificar el vehicle, com també per alertar a la resta de dones de la presència d’aquest individu. “Si alguna dona li ha passat i ho sap o li passa a algú més, agrairia que em diguessin les lletres de la matrícula perquè la denúncia sigui efectiva”, demana la víctima.

  Va utilitzar el mateix modus operandi fa un mes amb una altra víctima

  Arran d’aquest fet, una altra víctima, de 22 anys, ha compartit la seva experiència amb La Ciutat. El modus operandi de l’agressor va ser exactament el mateix. Eren les 6 de la matinada, quan la jove passejava el seu gos i un vehicle blanc es va apropar. El seu conductor li va preguntar per l'”Eroski”. De nou, aquest s’estava masturbant al cotxe. Però, en aquest cas, fins i tot, “va riure i es llepava la mà” amb la qual es masturbava, segons relata la víctima. La jove assegura que va sentir-se molt “violenta” i va quedar-se en blanc. “Vaig marxar sense dir-li res i, a sobre, va començar a seguir-me”. Aquest abús va tenir lloc fa un mes, al carrer Riu Siurana, també perpendicular a la rambla de Ponent i molt a prop d’on ha tingut lloc l’últim cas.

  La coincidència dels successos ha fet disparar les alarmes i fa pensar que possiblement hi ha hagut més casos en els quals coincideixin el modus operandi, com també la descripció del vehicle i de l’individu. Aquests fets posen en evidència les situacions d’assetjament que han de viure diàriament les dones i per les quals veuen perillar la seva seguretat i integritat.