Última Jornades de Portes Obertes a la Universitat Rovira i Virgili

  S’ha programat en dissabte per facilitar l’assistència de familiars i tutors

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Aules, laboratoris, Centres de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI- Biblioteca), facultats, escoles tècniques i tots els espais dels campus que conformen la Universitat Rovira i Virgili obriran les seves portes els dies 20 d’abril i 6 de maig perquè els futurs estudiants coneguin de primera mà com és estudiar a la URV. La primera Jornada es va fer el dia 5 d’abril i va comptar amb l’assistència de 617 joves de secundària.

  Durant les Jornades de Portes Obertes els estudiants i les seves famílies són atesos pels responsables dels diversos ensenyaments, que donen informació sobre els plans d’estudi, les sortides professionals, les activitats adreçades als alumnes, els serveis universitaris, i aclareixen qualsevol dubte per tal de poder fer més fàcil l’elecció acadèmica dels estudiants. Després de les sessions informatives es fa un recorregut per les diferents dependències dels centres i campus.

  La URV s’organitza en dotze centres ubicats a set campus: a Tarragona, Reus, Tortosa, Vila-seca i El Vendrell. Els assistents a la Jornada es podran informar de primera mà de l’àmplia oferta acadèmica prevista per al curs 2017-18, podran parlar amb el professorat que l’imparteix i visitar les instal·lacions i els serveis de què disposa la URV.

  La URV impartirà el curs vinent un total de 48 titulacions de grau, de les quals 7 són titulacions dobles, dels àmbits de les arquitectures i enginyeries, arts i humanitats, ciències, ciències de la salut i ciències socials i jurídiques. A la Universitat es potencien els grups reduïts d’alumnes per a una docència de qualitat, i una concepció pràctica i participativa de l’aprenentatge.

  A les tres Jornades de Portes Obertes programades s’organitzen sessions en horari diferent, per facilitar la visita a més d’un centre o campus. En el curs passat, van visitar la Universitat més de 3.000 persones, gairebé 2.000 estudiants de secundària i més de 1.200 familiars.

  L’última Jornades de Portes Obertes, el dia 6 de maig, s’ha programat en dissabte per facilitar l’assistència de familiars i tutors.