Torredembarra obre la segona zona d’esbarjo i socialització d’animals de companyia

    S’hi han instal·lat diferents elements com una font dual (per a persones i per a gossos) i una passarel·la per a esbarjo de gossos (del tipus agilitat canina)

    Torredembarra ha obert avui les portes de la segona zona d’esbarjo i socialització d’animals de companyia del municipi, que es troba ubicada al carrer de Pompeu Fabra, en un espai de prop de 560 m2. Després del bon funcionament i de la bona acceptació de la primera zona que es va obrir l’any 2015, les regidories de Via Pública i Manteniment i de Sostenibilitat han decidit estendre aquest servei en més àrees del municipi.

     La zona d’esbarjo que ara s’ha obert compta amb una tanca perimetral i tancament, i s’hi han instal·lat diferents elements com una font dual (per a persones i per a gossos) i una passarel·la per a esbarjo de gossos (del tipus agilitat canina). També està contractada la instal·lació de dos punts de llum que s’instal·laran en breu. En aquest sentit, el regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino, ha explicat que en un primer moment es volia obrir amb tots els serveis però s’ha optat per avançar-ho, encara que no estigui la il·luminació, per així ja posar la zona a disposició dels seus usuaris durant les hores diürnes. Més enllà del fet que els animals de companyia disposin d’un espai de pipi-can, s’ofereix que puguin gaudir d’un indret en llibertat, jugar, relacionar-se amb d’altres animals, etc.

    En aquests moments, doncs, Torredembarra compta amb dues zones d’esbarjo d’aquestes característiques (la primera va ser una iniciativa pionera al Camp de Tarragona i es troba ubicada al carrer de l’Hort de l’Oca en un espai de 1.500 m2, ). A més, l’Ajuntament ja estudia la ubicació d’una tercera zona.

    L’alcalde i responsable de Sostenibilitat, Eduard Rovira, i el regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino, han visitat aquest matí les instal·lacions. El pressupost d’aquest nou equipament és de 15.500 €.