Torna “l’Arboç es mou”, un juliol ple d’activitats esportives a la vila per a tothom

  18 activitats diferents del 2 al 27 de juliol en la IV edició

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  La IV edició de “l’Arboç es mou” presenta un calendari d’activitats esportives i solidàries per a totes les edats que es duran a terme del 2 al 27 de juliol en diferents punts del municipi. Després de l’èxit obtingut en les tres primeres edicions, la regidoria de Joventut, Esports i Lleure de l’Ajuntament de l’Arboç repeteix l’experiència d’oferir a la ciutadania un programa d’activitats esportives amb l’objectiu d’incentivar la pràctica de l’esport i la vida saludable.

  Les activitats programades són molt variades i tothom en trobarà alguna o més d’una que pugui practicar i satisfer les seves expectatives. En aquesta IV edició destaquem com a novetat la iniciació al workout, el taller de nutrició, dansa creativa per a nens i nenes, o corexpressió, i el retorn de l’activitat d’iniciació al running i al bàdminton entre d’altres activitats ja presents en anys anteriors com el ioga per adults i en família, pilates per adults, jocs populars i activitats lúdico-esportives, jocs d’aigua, bàsquet i futbol al carrer, sortides amb BTT, tir amb arc, caminades, zumba, i pàdel que es realitzarà a les pistes de pàdel del costat de la piscina coberta a diferència d’anys anteriors.

  Cal destacar la vessant solidària de “L’Arboç es Mou”. El preu de la inscripció, 5 euros per cada activitat, i tots els ingressos aniran destinats íntegrament a l’organització de la 3a Cursa contra el Càncer programada a l’Arboç pel diumenge 7 d’octubre de 2018. Tots els inscrits abans del 28 de juny tindran samarreta tècnica de regal.

  Les inscripcions es podran formalitzar al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura mentre durin les activitats. Per a més informació cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil o bé trucar al 977 67 06 21.

  “L’Arboç es Mou” és un programa ideat i organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç, i finançat pel mateix Ajuntament i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a través del Projecte d’Intervenció Integral al nucli Antic, o Llei de Barris, de la qual el municipi de l’Arboç n’és beneficiari.