Taller familiar al Gaudí Centre

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Taller familiar al Gaudí Centre. REUS.CAT

  El Gaudí Centre ofereix aquest diumenge 9 de febrer, a partir de les 11:00 h, una nova visita familiar titulada “Observem, escoltem i toquem en família”. L’activitat està orientada a conèixer millor les claus de l’arquitectura d’Antoni Gaudí d’una manera amena i didàctica per als nens i nenes.

  Està adreçada en exclusiva a nens i nenes de 4 a 12 anys acompanyats d’adults. Utilitzant diferents recursos que s’aniran mostrant al llarg de la visita i amb el suport d’una monitora, els visitants coneixeran a Gaudí des de la seva infantesa i descobriran diversos personatges estretament vinculats a la seva vida, així com els aspectes més essencials i característics de l’obra de l’arquitecte.

  L’experiència té com a objectius familiaritzar-se amb la figura de l’arquitecte reusenc Antoni Gaudí (Reus, 1852 – Barcelona, 1926), descobrir la fesomia de Reus i Barcelona en la seva època, detectar textures, conèixer la seva professió i copsar la singularitat de l’estil Gaudí que ha esdevingut conegut arreu del món.

  Al final de la visita es realitza un taller de manualitats en el qual els infants poden crear la seva pròpia petita obra d’inspiració gaudiniana.

  La durada aproximada de tota l’activitat és de dues hores, amb una primera part de visita guiada dinamitzada, i la resta, dedicada al taller. El preu de l’activitat és de 5 euros per participant i és necessari reserva prèvia al Gaudí Centre, trucant al telèfon 977 010 670.

  El Gaudí Centre Reus està certificat com a Equipament de Turisme Familiar per l’Agència Catalana de Turisme.