Serveis Funeraris Reus i Baix Camp amplia la flota de vehicles

    Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, divisió de l’empresa municipal reus Serveis Municipals, ha ampliat aquesta setmana la seva flota de vehicles funeraris amb l’adquisició d’un nou cotxe, d’acord al pla d’ampliació i millora dels serveis que presta a la ciutadania.

    Es tracta d’un nou model de la marca Mercedes, caracteritzat per una major alçada de la cabina on es transporta el fèretre. El vehicle incorpora també una plataforma extraïble i un elevador interior que en facilita la càrrega i descàrrega. Està també preparat per al trasllat específic de diferents models d’urnes. Aquest nou vehicle funerari s’ha adquirit –un cop realitzat el corresponent concurs públic- per un preu de 89.977 euros (més IVA).

    Actualment la flota de vehicles que donen servei al Tanatori Municipal i als Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, està format per cinc cotxes funeraris, dos vehicles adaptats per a la recollida de difunts (de centres hospitalaris, residències, domicilis particulars, entre d’altres espais) i dos turismes per als serveis generals.

    Joaquim Enrech, regidor d’Hisenda i Recursos Generals, i responsable de Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, afirma que “l’ampliació de la flota de vehicles ens permet donar un millor servei a la ciutadania durant el trasllat dels fèretres i les urnes, però, sobretot, ens permet oferir millors prestacions i una major comoditat en els desplaçaments dels familiars”.