Serveis essencials de Renfe per a les jornades de vaga general a Catalunya del 3 al 13 d’octubre

  Rodalies de Catalunya prestarà el 33% del servei durant la tot el dia

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Fomento han establert el dispositiu de serveis mínims de Renfe per a les jornades de vaga general del 3 al 13 d’octubre convocades a Catalunya.

  L’ordre del Departamant de Treball estableix que Rodalies de Catalunya, és a dir, trens de rodalia i trens regionals, prestarà el seu servei en un 33% durant tot el dia.
  Els clients poden consultar aquesta informació a la pàgina web, web mobi, app’s (Rodalies de Catalunya i renfe rodalia), telèfon (900 41 00 41) i compte de twitter (@rodalies).

  Per la seva part, la mobilitat dels viatgers dels trens de Llarga Distància Convencional i Alta Velocitat s’assegurarà amb un servei del 76% Els viatgers amb bitllets adquirits amb antelació pels serveis afectats per la vaga poden sol·licitar el seu canvi o reemborsament sense cap cost addicional a estacions i agències de viatge. Els usuaris poden obtenir informació detallada al telèfon (912 320 320) i al web.