Sergi de Meià inaugura La Llotja 2019

  El xef català serà present a l'acte d'obertura amb un showcooking de productes del Garraf

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge-cartell

  El xef Sergi de Meià inaugura l’edició del 2019 de La Llotja amb un showcooking amb productes del Garraf, la quinzena dedicada a l’enogastronomia de les comarques del Garraf i el Penedès.

  Aquest dilluns, a les 11,30 hs a Mas Solers (antic Gran Casino a Sant Pere de Ribes), la
  visió de Sergi de Meià sobre la gastronomia obrirà el certamen del 2019. Al final de l’acte, l’Escola d’Hostaleria de l’Institut Joan Ramon Benaprès de Sitges oferirà un tast amb alguns dels productes locals que es podran degustar al llarg de La Llotja.

  Sergi de Meià, a banda de dirigir el restaurant amb el seu mateix nom a Barcelona, és el president de l’Institut Català de la Cuina. Aquest és un cuiner que aposta desacomplexadament pel producte de proximitat i de temporada en les seves creacions. De fet, a l’obertura de La Llotja, aquest reconegut xef parlarà sobre el futur de l’enoecogastronomia, com a moviment de gran potència dins del món de la cuina. És per això que no hi podia haver millor presentació per a La Llotja que la de Sergi de Meià, ja que aquestes jornades pretenen, precisament, fomentar el coneixement, el prestigi i el consum dels productes autòctons, de qualitat i singulars del territori.

  La Llotja d’aquest 2019 suposa arribar al tercer any d’aquesta iniciativa, que realitza Node Garraf, amb el suport de la Mancomunitat Penedès-Garraf, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. La presidenta de NODE Garraf, Rosa Huguet, creu que La Llotja “ha d’esdevenir una oportunitat per propiciar la interrelació entre les comarques del Garraf i l’Alt Penedès, en aquest cas per promocionar els atractius de la regió enogastronòmica amb segells de terra i mar”.