S'engega la campanya "Pugem Tarragona" per la dinamització del comerç del centre de la ciutat

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
  Presentació de la campanya "Pugem Tarragona". Foto La Ciutat.

  Aquest matí s’ha presentat a Tarragona la campanya “Pugem Tarragona”, amb la qual es pretén dinamitzar el comerç local del centre de la ciutat. El president d’ESPIMSA, Dídac Nadal, ha remarcat i ha reiterat que l’objectiu primordial és “reactivar i despertar el centre de Tarragona” i, en conseqüència, “recuperar el comerç tradicional de la ciutat”.

  Nadal s’ha mostrat satisfet per la posada en marxa de la iniciativa i per la col·laboració que ha tingut la campanya per part d’institucions tant com públiques com privades. El president d’ESPIMSA ha indicat que “des de l’empresa del mercat organitzem activitats de forma permanent, i ara volem compartir aquestes sinergies i dinàmiques amb la gent del nostre entorn”.

  Per altra banda, Nadal ha recordat que una de les iniciatives que han impulsat des del mercat és la rebaixa del preu de l’aparcament durant el cap de setmana fins als 50 cèntims/hora, i ha anunciat que s’engegarà una promoció a través de Facebook i d’Instagram perquè els veïns i veines puguin fer el seguiment de les activitats programades. Nadal ha comentat que li agradaria que en algun moment es poguessin tallar els carrers per tal de facilitar la circulació de vianants.

  En el seu torn, Laura Roigé, la presidenta de la Cambra Comerç de Tarragona, s’ha mostrat satisfeta per la iniciativa i ha desitjat que es pogués celebrar cada dissabte. El president de la Via T, Salvador Minguella, ha celebrat la posada en marxa del projecte i ha indicat que es tracta “d’un primer pas molt important”.

  Posteriorment ha intervingut Josep Maria Joan Biosca, de la Unió d’Empresaris dels Voltants del Mercat,  que ha afirmat que una proposta com aquesta era altament necessària, en una zona, que segons ell, estava “morta i deteriorada”.

  Aquest moviment inclourà activitats lúdiques de diferents naturaleses: culturals o musicals, entre d’altres, i es portarà a terme el segon dissabte de cada mes. Està previst que s’allargui fins les festes de Santa Tecla.