S’eleven a set els detinguts a Barcelona per les protestes contra el Consell de Ministres

  Els Mossos també carreguen a Via Laietana després d'haver-ho fet a Drassanes i a l'avinguda Paral·lel

  S’eleven a set els detinguts a Barcelona per les protestes dels CDR contra el Consell de Ministres, que està reunit a la Llotja de Mar. La primera detenció ha estat a primera hora a Via Laietana, i les altres sis s’han produït a la zona de Drassanes, un dels punts on hi ha hagut més tensió i on els Mossos han carregat per dispersar els concentrats, que els llençaven pedres de grans dimensions, ampolles i altres objectes. També hi ha hagut una càrrega a Via Laietana cap a dos quarts d’una del migdia. Diversos manifestants han intentat fer de mitjancers per evitar que altres avancessin cap a la línia policial i així evitar els aldarulls, però no ho han aconseguit. Un grup ha decidit retirar les tanques i els antiavalots han respost amb les porres.
  La primera càrrega del dia ha estat a l’avinguda Paral·lel, quan una de les columnes que avançava cap a la Llotja de Mar ha llençat tanques i altres objectes contra els agents. Grups d’encaputxats han desplaçat també contenidors i han llençat pintura per dificultar l’acció policial.

  La tensió ha continuat a Drassanes, tot i que alguns dels manifestants intentaven calmar els ànims i recriminaven als més violents les seves accions. Els Mossos han carregat i han detingut sis persones per enfrontaments amb els agents.

  El detingut de primera hora de Via Laietana, arrestat per desordres públics, portava material que podria utilitzar-se per fer artefactes explosius.

  La càrrega de Via Laietana ha estat la darrera, després d’algunes hores de calma tensa amb centenars de persones concentrades davant del cordó policial situat a l’altura de l’edifici de Correus.