Se suspenen els espectacles de la XX Fira d’Artesans d’Altafulla

    L’Ajuntament d’Altafulla ha convocat cinc minuts de silenci aquest divendres 18 d’agost a les 12 del migdia a les portes del consistori per condemnar l’atemptat terrorista

    L’Ajuntament d’Altafulla ha convocat cinc minuts de silenci aquest divendres 18 d’agost a les 12 del migdia a les portes del consistori per condemnar l’atemptat terrorista que ha patit la capital catalana aquest dijous a la tarda. La Corporació Municipal fa una crida a la ciutadania a sumar-hi per mostrar el seu rebuig, i per donar el seu suport als familiars de les víctimes. Les banderes també onejaran a mig pal en senyal de condol.

    La proposta arriba des de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i des de l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

    Paral·lelament, en una reunió de crisi celebrada a primera hora d’aquest matí entre el govern, l’oposició, el sotsinspector de la Policia Local, i el coordinador de la Brigada Municipal, s’ha decidit mantenir la celebració de la XX Fira d’Artesans fins diumenge 20 d’agost, en horari de 18h a 24h. Com a mesura cautelar i de respecte a les víctimes, però, s’ha decidit suspendre tot tipus d’espectacle, ja siguin tallers i activitats infantils o actuacions musicals.

    Durant els tres dies que resten de fira, s’incrementarà la presència policial als accessos, i es reforçaran totes les possibles entrades amb vehicle per garantir-ne la seguretat ciutadana