Sant Carles de la Ràpita disposarà d’un pressupost d’11,2 MEUR el 2018

    Les inversions tenen com a principal objectiu l'enllumenat públic, el projecte de nova comissaria policial o la cobertura de la pista de patinatge

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    L’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ha aprovat el pressupost de 2018 amb 11.246.843 euros. El govern municipal rapitenc pretén continuar reduint l’endeutament el pròxim any, passant del 52% de principi de mandat al 19%, amb una amortització prevista de 372.276 euros. L’únic àmbit on s’incrementa la despesa, segons destaca el govern municipal, és en l’àrea de serveis socials. Per a les inversions, d’altra banda, es disposarà d’una partida de 264.562 euros que es destinaran a substituir l’actual enllumenat públic, enllestir el projecte de nova comissaria –un cop s’aconsegueixi la cessió de l’edifici del sindicat on es vol ubicar-, la implantació de la zona blava en zones del centre a l’estiu o la cobertura de la pista de patinatge, entre altres actuacions.

    El regidor d’Hisenda, Albert Salvadó, ha explicat que aquestes xifres compleixen la normativa de contenció pressupostària i, al mateix temps, permeten congelar o rebaixar la càrrega fiscal sobre la ciutadania, segons els casos.