La ruta de tapes de la Canonja omplirà 6 dies de propostes gastronòmiques

  Un total de set establiments participaran en el “Des-TAPA la Canonja” que tindrà lloc durant dos caps de setmana d’abril

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  L’èxit de les quatre edicions anteriors ha portat a la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Canonja a tornar a organitzar, amb la participació de bars, cafeteries i restaurants del poble i la col·laboració d’empreses de la zona, el Des-Tapa la Canonja. Més de 15.000 tapes i un gran ambient pels carrers de la Canonja, edició rere edició, avalen aquest esdeveniment que té com a objectiu dinamitzar els sector de la restauració del poble.

  Enguany, el Des-Tapa tornarà a celebrar-se durant dos caps de setmana del mes d’abril, que coincidiran amb la festa de la Municipalitat del 15 d’abril i el cap de setmana de Sant Jordi, Així doncs, els canongins podran gaudir de les tapes els dies 13, 14 i 15 i el 20, 21 i 22 d’abril. Enguany hi participen set establiments del poble. Restaurants, bars i geladeries ens tornaran a oferir tapa i beguda per 2,5 euros.

  Enguany hi participen: Bar El Racó de l’Orfeó, Bocatín Malagueño, Bar BBT Otra, Pizzería Metro, Bar Antídot, Bar Camp de Futbol i Fleca Cafeteria Raval. “Seran dos caps de setmana amb molt de moviment i activitats al poble i per tant creiem que pot beneficiar als establiments que enguany formen part de la ruta de tapes” comenta el regidor de Promoció Econòmica, Francesc Roca. “El nivell de les propostes gastronòmiques ja s’ha vist en les altres edicions i hem comprovat que és altíssim, esperem que continuïn treballant en aquesta línia”, afirma Francesc Roca.

  Enguany, ens comenta Francesc Roca, varia una mica el funcionament, “tornem a fer segellar els 7 establiments per poder optar als premis i les butlletes tenen dues preguntes per millorar les properes edicions del Des-Tapa”. “Aquesta iniciativa és una gran oportunitat de gaudir amb família i amistats, i de descobrir el poble i la seva oferta de restauració i bars que cada cop és major i de millor qualitat”, afegeix Francesc Roca.

  El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica agraeix la col·laboració dels establiments que hi participen i dels patrocinadors La Boella i Komkal. També desitja que la iniciativa tingui l’acollida que es mereix i per això “volem que tota la gent que hi participi doni la seva opinió votant la millor tapa”. En aquest sentit l’ajuntament atorgarà un premi de reconeixement a l’establiment que obtingui el major número de vots com la millor tapa. L’establiment guanyador rebrà una menció i el premi d’una nit per a dues persones a l’Hotel la Boella que inclou sopar, dormir i esmorzar. L’establiment patrocinador Komkal atorgarà un premi a la tapa més creativa. També hi haurà premis per les persones que realitzin bona part del recorregut del “Des-Tapa la Canonja”.