Reus Transport promociona les bones pràctiques als busos amb un calendari que regala als viatgers

  Tenen l'objectiu de millorar el servei i mantenir els nivells de qualitat que més es valoren en les enquestes de satisfacció

  Un any més, Reus Transport promociona un seguit de bones pràctiques als busos amb l’objectiu de millorar el servei i la comoditat dels usuaris. Per fer-ne difusió s’ha editat un calendari de butxaca que es regala als usuaris i al Parc de Nadal.

  Reus Transport recalca la importància de les bones pràctiques a la parada i al bus amb l’objectiu de millorar el servei i mantenir els nivells de qualitat que més es valoren en les enquestes de satisfacció que l’empresa municipal fa periòdicament.

  A través d’il·lustracions i missatges, s’expliquen els consells als mateixos autobusos i en un calendari de butxaca. Per exemple, es fa difusió d’un seguit de mesures per millorar l’accés al bus: es fa èmfasi en la necessitat d’aixecar la mà clarament si es vol que l’autobús s’aturi a la parada, portar l’import exacte quan es compri el bitllet senzill, mostrar la targeta clarament al conductor o sortir sempre per la porta del darrera per no obstaculitzar l’entrada de viatgers. Un cop dins de l’autobús, es recorda la necessitat de deixar el passadís lliure sempre que sigui possible, de situar-se al final de l’autobús i de respectar els seients per a persones amb mobilitat reduïda i l’espai reservat per a cotxets infantils i cadires de rodes. El darrer bloc de consells recalca que cal respectar els altres viatgers i el vehicle, agafar-se si no h i ha seients lliures per minimitzar el risc de caigudes i estar atent per prémer amb temps suficient el botó de “sol·licitar parada”.

  Reus Transport ha editat 4.000 unitats del calendari de 2018 amb els consells de bones pràctiques. Per aconseguir-lo cal fer dues recàrregues a la targeta o abonament de transport en qualsevol dels punts de venda i recàrrega de la ciutat a partir del 20 de desembre. A més, també es regalarà una entrada per anar al Parc de Nadal.

  També al Parc de Nadal

  La campanya de bones pràctiques també arribarà al Parc de Nadal: es repartiran calendaris entre els infants que facin les activitats previstes a l’estand que hi haurà de l’empresa municipal de transport.