Dijous, 25 d'abril de 2024
És notícia

Reus guanya a Tarragona esportivament parlant

Avatar photo

A Pichu Atienza li han tret la cinquena groga i no podrà jugar el pròxim partit contra l'Oviedo

Després que l’estadi del Reus Deportiu despertés aquest matí amb diverses pintades contra l’afició, el Club i la ciutat, com ha sigut “Red Blaks cobardes” o “Puta Reus”, signades per “Nastic Hooligans”, l’equip roig-i-negre s’ha citat amb el Nàstic a les sis de la tarda en un partit molt prometedor, ja que és el segon any d’aquests dos equips a la lliga professional i el Nàstic podia aconseguir la seva primera victòria davant el Reus d’ençà que està a segona divisió.

El primer en encetar la porteria ha sigut Juan Domínguez al minut 30, que ha protagonitzat el seu segon gol de la lliga mentre l’entrenador del Reus Deportiu Aritz López Garai restava expulsat a la graderia des del partit anterior amb Lugo i el substituïa el segon entrenador Xavi Bartolo.

El primer i únic gol del Nàstic ha sigut d’Álvaro Vázquez al minut 72, empatant així 1-1 al camp dels grana, però Víctor Silva ha sigut l’encarregat de remuntar el partit al minut 84 amb un 2-1 fora de casa.

Pichu Atienza li han tret la cinquena groga i no podrà jugar el pròxim partit contra l’Oviedo.