El regidor del PP a la Paeria Joan Vilella critica que el partit situï segon a la llista del 21-D l’exsocialista alcalde de Gimenells

    Joan Vilella considera que la decisió "d'haver de posar un socialista rebotat posa en evidència la decadència del PP de Lleida"

    El regidor del PP a la Paeria de Lleida, Joan Vilella, considera “molt poc encertada” la decisió de la direcció provincial del PP de Lleida de situar com a número dos de la llista per aquesta demarcació en les eleccions del 21-D l’alcalde de Gimenells i el Pla de la Font (Segrià), Dante Pérez, després que dimecres anunciés que abandonava el PSC i dijous es donés a conèixer el seu fitxatge pels populars. A través d’un tuit, Vilella ha afirmat “el fet d’haver de posar de número dos a la llista electoral a un socialista rebotat posa en evidència la decadència del PP de Lleida”. En declaracions a l’ACN, el regidor del PP a la Paeria ha defensat que dins el Partit Popular “hi ha gent molt qualificada per ocupar en número dos de la candidatura electoral, que porta molt temps al PP i ha donat la cara pel partit” i, en aquest sentit, ha lamentat que la direcció del PP de Lleida “no tingui en compte en cap moment l’opinió dels militants”.
    Vilella qüestiona que “una persona que a la nit és socialista, l’endemà es desperti del PP” i, per això, ha criticat la decisió de la direcció del PP de Lleida de situar com a número dos de la candidatura del 21-D per la demarcació l’exsocialista Dante Pérez. El regidor a la Paeria sosté que “dins del Partit Popular hi ha gent molt qualificada per ocupar en número dos de la candidatura electoral, que porta molt temps al PP i han donat la cara pel partit i ara, fruit d’una mala decisió, es veuen relegats per un socialista”. “Aquesta no és la millor manera d’actuar per intentar que el Partit Popular de Lleida deixi de ser aquesta força residual que és el l’actualitat”, ha sentenciat Vilella.

    El PP de Lleida va anunciar aquest dijous el fitxatge de l’alcalde de Gimenells i el Pla de la Font, Dante Pérez, per anar de número dos per la formació a Lleida el 21-D, darrera de Marisa Xandri. Aquest mateix dimecres el mateix Pérez va anunciar a través de Twitter que abandonava el PSC perquè havien inclòs com a tercer de la llista per Barcelona l’exlíder d’Unió, Ramon Espadaler. Pérez es va mostrar així disconforme amb la decisió de sumar a les files socialistes ”nacionalistes d’Unió” i per això va dir que es veia ”incapaç de compartir-hi partit”. Cal matisar però que la llista dels populars per Lleida ha de ser ratificada per la direcció nacional del partit a Barcelona. Dante Pérez s’ha mostrat sovint afí als posicionaments ideològics de Societat Civil Catalana (SCC).