El PSC Terrassa aprova per unanimitat la seva llista electoral pel 28M

La llista s'ha sotmès a votació en una assemblea per a la militància

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La militància del PSC Terrassa ha aprovat per votació la llista electoral per a les eleccions municipals del 28 de maig en una assemblea. La primera de la llista és Eva Candela, arquitecte tècnic i regidora de l’Ajuntament de Terrassa des de 2017 i diputada al Parlament de Catalunya.

Seguidament, es troben Adrián Sánchez, graduat en Tecnologies Aeroespacials, regidor a l’Ajuntament de Terrassa del 2017 al 2020 i assessor polític al Gabinet de Presidència del Govern d’Espanya; Carlota Menéndez, doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials; Marc Armengol, arquitecte de professió i regidor a l’Ajuntament de Terrassa des de 2015; Montse Jiménez, diplomada en Relacions Laborals, regidora i segona tinent d’alcaldessa a l’Ajuntament de Badia durant setze anys; Javier Garcia, graduat en Dret, secretari d’organització del PSC des del 2017; Josefina Merino; Carlos Lazaro; Elisabeth Herrera; Jordi Rueda; Cristina Santos; Victor Pérez; Marta Ruiz; Mustafa El Kanfoudi; Nuri Escudé; Aleix Pérez; Alba Soldevilla; Pere Almagro; Candi Urbano; Oriol Rivera; Carla Sánchez; Samuel Martínez; Puri Marsa; Rosa Mari Hervas; Anabel Pérez, Alfredo Vega; i Pere Navarro.

L’equip encapçalat per Eva Candela està format per dones i homes preparades per governar des del primer dia. Tots estan arrelats a Terrassa i amb àmplies trajectòries personals, cíviques i professionals. “Són persones que porten la bandera del socialisme amb molt orgull”, assegura Eva Candela, candidata a l’alcaldia de Terrassa. Totes elles són treballadores i preparades per impulsar la nostra ciutat. Terrassa necessita un canvi. 

Els terrassencs i terrassenques mereixen un govern municipal decidit a reparar les ferides que ha patit la ciutat en els últims quatre anys. El PSC Terrassa és l’única alternativa al govern actual. Segons Candela, “tenim la força, tenim el projecte i tenim la il·lusió. Ho farem possible”.