Una proposta per pintar de groc els pilons del carrer Comte

    L'Associació de Veïns de la Catedral convida a la ciutadania a reivindicar-se a través de l'art

    L’Associació de Veïns La Catedral llença una proposta a la ciutadania per pintar de color groc els famosos pilons del carrer Comte com a senyal de reivindicació i protesta per l’empresonament dels presos polítics. Després de veure com la ciutat s’omple de llaços i globus grocs, l’associació ha tingut la idea de manifestar-se a través de l’art i llença una invitació a la gent reivindicant a pintar els pilons.

    El president de l’associació, Jordi Ferré, assegura que és un “acte reivindicatiu” diferent pel qual molta gent ja està interessada. Segons Ferré el carrer Comte i els seus colorits pilons, conegut com “Pilon’s street”, és un llocs amb molt interès turístic a la Part Alta de Tarragona i on molta gent fa fotografies. Aquestes mateixes fotografies es podrien compartir online pels turistes i internacionalitzar encara més la indignació ciutadana pels presos polítics, tal com diu Jordi Ferré.

    “En la política tot és polèmica”. Així és com respon el president de l’associació a la pregunta sobre si aquesta proposta pot causar controvèrsia: “és com amb els partits polítics, uns estaran d’acord i altres no”.