PDeCAT Penedès valora positivament les solucions de la N340

  Aquesta solució permetrà donar més seguretat a una via interurbana que serveix sobretot pel transit interior entre els municipis penedesencs

  La Federació del PDeCAT del Penedès valora positivament les solucions de la N340, que va presentar ahir el Conseller de Territori i Sostenibilitat Josep Rull.

  La N-340 és un dels eixos vertebradors de la Vegueria Penedès, doncs des de l’Ordal fins a l’Arc de Berà suporta gran part del trànsit de vehicles en aquesta direcció i que no volen fer servir l’autopista AP7.

  El col·lapse de la N340 és un fet que es ve manifestant des de fa molts anys, i és per això que valorem positivament que el Conseller Rull hagi volgut afrontar un problema que perdurava en el temps i que mai ningú abans havia pogut trobar una solució.

  Pel Penedès és una fita important que permetrà donar més seguretat a una via interurbana que serveix sobretot pel transit interior entre els municipis penedesencs.

  Des del PDeCAT Penedès seguirem treballant per tal de millorar la mobilitat al territori. Aquestes solucions presentades pel Conseller ahir, són un primer pas per dignificar la mobilitat al Penedès, però des del PDeCAT som conscients que queda molta feina a fer i que el projecte de la “Vinyeta” pot acabar de solucionar gran part dels problemes que patim al territori.

  No cal oblidar les millores de seguretat del tram de la N340 entre l’Ordal i Vilafranca del Penedès, com tampoc el col·lapse que pateix la carretera de la C31 a la zona del Penedès Marítim que presenta les mateixes problemàtiques que la N340. És per això que hem defensat i defensarem el projecte de la “Vinyeta” com a solució a aquest problemes pendents.

  En paraules de la Presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva Serramià, cal posar en valor el treball que s’ha fet des del territori, des dels alcaldes del Pacte de Berà, fins als polítics i la societat civil que s’ha manifestat per millorar aquesta carretera.

  Pel President de la Federació del Penedès del PDeCAT, Jaume Casañas, el Conseller Rull està trobant solucions a problemes que portaven molts anys sense solucionar, i el de la N340 era un bon exemple, esperem que amb la Vinyeta puguem acabar de solucionar els problemes del Penedès en termes de mobilitat, doncs som un dels territoris més castigats, afegeix, que des del PDeCAT continuarem treballant en aquest senti per dignificar la mobilitat i de retruc guanyar en competitivitat territorial i en qualitat de vida.