Nova escola internacional amb pedagogia activa a Tortosa

  Els alumnes matriculats a l'escola podran gaudir d'una educació en anglès britànic i d'una pedagogia totalment actualitzada

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Properament s’obrirà a Vinallop un centre privat homologat Saba Verda International School, un col.legi internacional britànic.  Les classes s’iniciaran el proper setembre del 2018, amb etapes d’Infantil i Primària i properament també de Secundària.

  Els alumnes matriculats a l’escola podran gaudir d’una educació en anglès britànic i d’una pedagogia totalment actualitzada, basada en l’aprenentatge per projectes i racons i en el concepte del respecte als ritmes individuals i les intel.ligències múltiples. L’escola internacional Saba Verda té un enfocament inclusiu i centrat en les persones, amb un sistema d’ensenyament que recolza i desafia a cada estudiant. L’alumnat persegueix les seves passions a través de projectes i reflexiona sobre les seues eleccions.

  L’equip docent i investigador treballarà per fer front a les desigualtats i ajudar les criatures a assolir tot el seu potencial. L’escola és intencionalment  diversa i integradora. La preinscripció es troba oberta fins l ́1 de maig.  Podeu trobar més informació a a la
  seva web  i a la xerrada informativa que realitzarem el 21 d’abril a les 11:00h, dins de les nostres instal.lacions, situades al Camí de Milanes no 3 de Vinallop (l’antic restaurant «Piràmide») i que conten amb 27.500 m2 de parcel.la, 7.000 m2 de patis exteriors i 800 m2 d’edifici escolar.