Neix la delegació Baix Ebre – Montsià de l’Associació Celíacs de Catalunya

  Està oberta a persones afectades per la malaltia i també a escoles, entitats, restauradors i botigues que necessitin informació

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
  Presentació de la nova Delegació de l’Associació Celíacs de Catalunya al Baix Ebre i Montsià. CEDIDA

  El dissabte 26 d’octubre de 2019, al Centre Cívic de Tortosa es va presentar la nova Delegació de l’Associació Celíacs de Catalunya al Baix Ebre i Montsià. A l’acte van assistir unes 80 persones afectades per la malaltia o familiars d’aquests.

  La delegada, Susanna Ferreres, va presentar la Delegació que tindrà la seva seu al mateix Centre Cívic. El primer dijous de cada mes, en horari de 18 a 20 h, acollirà les consultes que siguin necessàries, no només les degudes al desconeixement sobre la malaltia al moment del diagnòstic, sinó a totes les derivades de les dificultats que la persona celíaca es troba al seu dia a dia.

  Durant el seu parlament, Ferreres va exposar els objectius d’aquesta Delegació i també va informar que està oberta no només a rebre persones afectades sinó també a col·laborar en escoles, entitats, restauradors, botigues, als que els hi podem oferir la informació i formació que necessiten per poder-se acreditar i garantir la seguretat alimentaria d’aquestes persones.

  La conferència inaugural va ser a càrrec de la Dra. Gemma Castillejo, gastroenteròloga pediàtrica de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i també membre de la Junta Directiva de l’Associació Celíacs de Catalunya. Per finalitzar l’acte es va oferir un pica-pica sense gluten on els assistents van poder intercanviar les seves experiències.

  Propers actes:

  – Taller d’aperitius dolços i salats, 16 de novembre, a les 10.30 h, a l’Espai Ebre Terra de Deltebre. Socis + acompanyant gratuït, no socis 15€

  – Estand a la Fira de Mostres d’Amposta, del 5 al 8 de  desembre