Miquel Pueyo es reuneix amb els representants del sindicat Asigull

    Miquel Pueyo ha escoltat les seves inquietuds i s’ha compromès a reunir ben aviat la Mesa de la Guàrdia Urbana per tractar totes les qüestions d’interès pel col·lectiu

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El paer en cap, Miquel Pueyo, ha mantingut aquest matí una trobada amb els delegats del sindicat Asigull, que representa a treballadors de la Guàrdia Urbana, per conèixer les seves inquietuds i demandes. Pueyo s’ha compromès amb aquest sindicat a convocar ben aviat –entre finals de gener i principis de febrer– la Mesa de la Guàrdia Urbana, l’òrgan encarregat de tractar les negociacions d’àmbit laboral del cos. Aquest ens portava sense reunir-se des de principis de 2019 i la voluntat ara, ha assenyalat el paer en cap, és recuperar la periodicitat de tres mesos prevista per aquestes reunions.

    Durant la trobada, ha afegit Pueyo, s’ha tractat de diverses qüestions que preocupen als agents, com ara la dotació de vestuari i vehicles policials o les pràctiques de tir, que en alguns casos fa anys que estan pendents. “La reunió ha estat molt cordial i hem pres el compromís de treballar en aquests temes i reunir la Mesa quan toca”, ha indicat l’alcalde, que també ocupa el càrrec de regidor de Seguretat Ciutadana i Convivència.

    Els representants d’Asigull s’han mostrat satisfets d’aquesta primera trobada i han destacat la voluntat per part del govern de millorar les condicions de treball de la Guàrdia Urbana i que s’hagi posat data per reunir la Mesa.