Més de mig miler de persones s’apunten a la Cursa de la Portella de l’Hospitalet de l’Infant

    temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

    Més de 600 persones s’han apuntat a la Cursa la Portella, que tindrà lloc el diumenge 19 de març a l’Hospitalet de l’Infant. Això suposa la totalitat de les places que estaven disponibles per l’esdeveniment organitzat pel Centre Excursionista Serres del Mestral, amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports i l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV).

    Aquesta serà la 8a vegada que es disputa aquesta cursa, que forma part del Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona. En concret, serà la segona cursa del Circuit i la única que començarà al costat del mar. Enguany, però, com a novetat, els participants no trepitjaran la sorra de la platja i hi haurà nous recorreguts per les muntanyes de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, amb els quals es podran gaudir d’unes vistes espectaculars, des de punts com ara la Mola de Nadell.

    Com en les anteriors edicions, es tornaran a oferir dos circuits per córrer que puntuaran per al Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona 2017, un circuit per caminar i curses infantils. El Circuit Classic tindrà un recorregut de 26km i 1.700 m de desnivell positiu acumulat; el Circuit Express, de 16km i 1.000m de desnivell positiu acumulat; i la caminada, d’11km i 700 metres de desnivell positiu acumulat. Les curses infantils tindran una distància d’1/4 de km per als nens i nenes de 4 a 6 anys; de ½ km per als de 7 a 9 anys; i d’1Km, per als de 10 a 12 anys.

    Totes les curses tindran com a punt de sortida i d’arribada la Plaça Àster de l’Hospitalet de l’Infant. Aquí començarà la Cursa Classic a les 8.30h; la Cursa Expressa, a les 9.15h; la Caminada, a les 19.15h; i les curses infantils, a les 12h. El lliurament de premis és previst a partir de les 13 hores.