Més de 350 participants al 6è Congrés Español de Manteniment a Tarragona

  Reunirà tècnics, professionals i empresaris del sector de l'enginyeria, la gestió, la tecnologia i la prevenció de riscos

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Més de 350 persones participaran a Tarragona el 28, 29 i 30 de març al 6è Congreso Español de Mantenimiento, organitzat per la Asociación Española de Mantenimeinto, entitat que concentra els professionals i empreses de l’estat que es relacionen directament o indirectament amb el sector del Manteniment. Amb l’espai per expositors esgotat, els assistents participaran en les diferents sessions, 7 conferències magistrals i més de 42 hores de feina repartides en 3 dies de congrés i 32 sessions de treball: entre ponències, workshops i taules-debat.

  La trobada aglutinarà a tècnics, professionals i empresaris del sector que reuneixen una molt àmplia gama de disciplines i criteris que l’hi són propis: d’enginyeria, de gestió, d’operatives, de tecnologia, de supervisió i control, mediambientals i de prevenció de riscos, amb especial incidència en criteris d’actualitat com l’eficàcia, la competitivitat i les noves tecnologies.

  L’objectiu del congrés que es desenvoluparà en les instal·lacions del Palau Firal i de Congressos de Tarragona és crear un àmbit per debatre, aportar solucions i compartir experiències sobre el sector del manteniment, que és clau i estratègic en el desenvolupament industrial i tecnològic del país.

  Així mateix, hi haurà quatre espais de sessions simultànies, tallers pràctics, activitats de networking i un saló d’exposició on les empreses mostren els seus productes i serveis. “Aquest congrés demostra –ha explicat l’alcalde Ballesteros- que Tarragona té una gran capacitat per generar congressos d’altre nivell”.

  El 6è Congreso Español de Mantenimiento, organitzat per la Asociaicón Española de Mantenimiento té com a objectiu condensar en unes intenses sessions de tres dies de durada, en nou escenari que han configurat en un espai de temps realment limitat, diverses circumstàncies: tecnològiques, econòmiques, socials i normatives, que han acabat incidint d’una forma determinant en el Sector d’Activitat i que l’han fet evolucionar d’una forma ràpida sobre els seus propis principis, alguns dels quals s’han mostrat vàlids i amb una capacitat de resposta actualitzada davant els reptes de les noves necessitats mentre que d’altres han experimentat uns canvis de paradigma i pels que ha calgut trobar nous enfocaments i solucions.

  L’exigència dels nous criteris de qualitat, disponibilitat i valor afegit, ha impulsat al Manteniment obligar-se a buscar les seves pròpies definicions de competitivitat, d’implicació amb els objectius finals de l’Organització a la qual es dóna servei i avançar en els aspectes de gestió.

  L’evolució accelerada de les tecnologies, ha impactat molt directament en les Plantilles de Manteniment, que és qui, cada cop més, ha d’atendre el funcionament i operació dels sistemes intel·ligents, monitoritzats que governen les instal·lacions i els complexes, tant els industrials com els de conceptuació social o d’infraestructures.
  El congrés reunirà una amplia i altament professionalitzada representació de tècnics, gestor i investigadors que aportaran solucions a les múltiples variables que afecten els professionals i/o empresari.

  Constarà de set conferències (keynote lectures) i 26 sessions que estaran dividides en set àrees temàtiques que es realitzaran en paral·lel en quatre sales ben equipades. En elles intervindran 110 experts de diferents sectors del manteniment.
  A més es realitzaran tres tallers pràctics (Worlshops) i tres taules de debat. Hi haurà un espai dedicat exclusivament a activitats de networking per a compartir experiències entre els Congressistes participants i una secció d’exposició amb 28 estands.