Mèmora: un servei funerari de màxima qualitat

    Des de la companyia s'ha impulsat Electium, un innovador servei funerari que permet planificar el funeral en vida

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Acompanyar a les famílies en el procés final de vida. Aquesta és la raó de ser de Mèmora. L’empresa està present a la ciutat de Reus per oferir un servei funerari de màxima qualitat de la mà de professionals sensibles, rigorosos i especialistes. Posen al servei dels ciutadans un nou tanatori, el Tanatori Mémora Reus, el qual disposa de 3 sales de vetlla, un oratori multiconfessional amb capacitat per a 110 persones, una sala de jocs infantils pels més petits i una sala de comiat per donar l’últim adéu al seu ésser estimat. El centre funerari ofereix servei de floristeria, música, càtering, wifi i pàrquing privat. El nou Tanatori Mémora Reus se situa al C/ Bèlgica 10, a la zona del Tecnoparc, a prop de l’Hospital Universitari Sant Joan i el recinte La Fira de Reus.

    Des de la companyia s’ha impulsat Electium, un innovador servei funerari que permet planificar el funeral en vida. Això permet decidir tots els detalls i alliberar a la família de la presa de decisions en un moment delicat la pèrdua de la persona estimada.

    A Mémora s’identifiquen amb una paraula: “compromesos”. Estan compromesos amb les famílies, la gent gran, els professionals de l’àmbit sanitari i sociosanitari, la cultura, el medi ambient… I precisament per aquest compromís s’ha creat la Fundació Mémora que impulsa xerrades divulgatives adreçades a tota la població. La propera xerrada se celebrarà el 27 d’abril a les 17:30 h al Centre de Lectura de Reus i s’abordarà un tema d’actualitat com és el “Testament Vital”.