Llum verda pels nous vídeo marcadors del Pavelló Olímpic de Reus

  L’oferta de l’empresa Mondo Iberica SA, especialitzada en materials i paviments esportius i amb àmplia presència internacional, ha resultat l'adjudicatària del concurs públic

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  L’empresa municipal Reus Esport i Lleure SA ha resolt la licitació dels nous vídeo marcadors del Pavelló Olímpic Municipal, actuació prevista en el marc de les inversions municipals de millora dels equipaments esportius. L’oferta de l’empresa Mondo Iberica SA, especialitzada en materials i paviments esportius i amb àmplia presència internacional, ha resultat l’adjudicatària del concurs públic. Un cop l’empresa ha presentat la documentació definitiva, s’ha signat el contracte.

  D’acord amb l’oferta presentada, MONDO Iberica SA instal·larà l’equipament en un termini de 8 setmanes. Les dues pantalles que s’han adjudicat per un import total de 85.412,04.-€ més IVA milloren les prestacions de la licitació. Les pantalles ofertades disposaran d’un píxel pich (distancia entre píxels) de 5,9 mm, amb tecnologia LED d’alta resolució amb leds 1R1G1B de SMD i es situaran al fons de pista, amb unes mesures totals de 5,5 x 3 metres (16,5 m2 per pantalla). El sistema de motorització permetrà graduar les pantalles en alçada en funció de l’activitat a desenvolupar i comandar-se des de diferents posicions.

  Dispositiu polivalent
  Les actuals generacions de vídeomarcadors ofereixen una ampli ventall de possibilitats: en la seva funció de marcador esportiu, disposen de programari esportiu homologat per la FIBA i per als principals esports (bàsquet, hoquei patins, handbol, voleibol…) i permet la fàcil adaptació del marcador a futurs canvis de normatives. Pel que fa a la funció vídeo permet el visionat de qualsevol senyal, imatges estàtiques o dinàmiques amb una alta qualitat i un angle de visió de 180º, cosa que permetrà la visió dels espectadors des de qualsevol ubicació.

  Jordi Cervera, regidor d’Esports i president de Reus Esport i Lleure SA, ha explicat que aquesta inversió aporta una millora tecnològica i funcional de primer ordre i ampliarà la polivalència de l’instal·lació, amb adaptació a qualsevol necessitat esportiva. Aquesta inversió és un element més que es posa a disposició de l’esport de competició i per activitats com el Jocs del Mediterrani 2018.

  És previst que la final de la Lliga Catalana ACB programada pel proper 26 de novembre pugui suposar l’estrena d’aquest nou equipament tecnològic.