Llesta la renovació de la cruïlla entre els carrers Pallars, Ramon Llull i Alcalde Porqueres

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    L’Ajuntament de Lleida finalitzarà els propers dies les obres de remodelació de la cruïlla situada entre els carrers Pallars, Ramon Llull i Alcalde Porqueres, al barri del Clot de les Granotes. Es tracta d’una actuació destinada a millorar la mobilitat i la seguretat viària, ampliant l’espai de pas per als vianants, que fins ara no disposaven d’itineraris còmodes en aquest punt.

    El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, ha visitat avui aquest punt del Clot, acompanyat de la regidora de barri, Marta Gispert, i ha assenyalat que la millora respon a la voluntat del govern de prioritzar l’espai per a vianants.

    L’obra ha consistit en reordenar l’espai viari, tant de vehicles com de vianants, ampliant les voreres i creant dues noves placetes amb jardineria i plantació d’arbrat. També es modifica la semaforització i el mobiliari urbà, que incorpora bancs, papereres i aparca bicis. La fase final de les obres, un cop ho han permès les condicions climàtiques, consistirà en pintar els nous espais per a vianants i la senyalització horitzontal.

    El pressupost de l’obra ha estat, amb IVA inclòs, de 48.180,63 euros.