Lleida rep més de 17.000 visitants en el primer semestre

  França, Estats Units i Regne Unit, respectivament, són els països d'on provenen la majoria de turistes

  Paco Cerdà i Carles Soldevila en la presentació del fulletó d'activitats de Turisme.

  Aquest matí el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, i el gerent d’Autobusos de Lleida, Carles Soldevila, han presentat el fulletó d’activitats de Turisme de Lleida per l’estiu 2019. La Cuirassa és el principal atractiu d’aquest any, seguit de les visites guiades que s’estan fent per l’Eix i totes les activitats que es fan en els dos turons, el de Gardeny i el de La Seu Vella.

  En una roda de premsa damunt del bus turístic, Cerdà ha valorat el fet que “en primer semestre ja hi ha hagut més de 17.000 visitants” i ha afegit que “de França és d’on provenen en major nombre, seguit, curiosament, dels Estats Units i en tercer lloc, Regne Unit”. Cerdà també ha destacat el seu compromís i el seu objectiu “de potenciar Lleida com a marca turística” durant aquests 4 anys que estarà al capdavant de la regidoria.

  Carles Soldevila, per la seva banda, ha destacat les potencialitats del bus turístic, destacant que “compta amb 43 places i que és accessible per tothom”. Soldevila també ha afirmat que “l’autobús arriba gairebé als 20.000 usuaris”. En últim lloc, el gerent d’Autobusos de Lleida també ha animat als ciutadans de Lleida a pujar al bus turístic, ja que “es pot utilitzar com un viatge normal en qualsevol altre autobús” i també “permet veure altres indrets de Lleida que no visitem regularment”.

  Es podran consultar i seguir moltes de les activitats als diferents canals de difusió de l’Ajuntament de Lleida.